Fortnox & Junipeer

Vi har ett nära samarbete med Fortnox och har tidigt i vår resa utvecklat integrationer till Fortnox. Vi ser Fortnox är ett framstående affärssystemet för småföretagare.

Intresserad?

Integration till Fortnox

Både Junipeer och Fortnox har flera integrationer som finns att tillhandahålla. Bland annat koppling till e-handelsplattformar som Magento, Woocommerce, Prestashop och Shopify. Det är också viktigt att integrera med WMS system, POS och Betallösningar för avstämning.

Vi har valt att integrera med Fortnox för att det är ett modernt system till en rimlig kostnad i molnet. Jag är säker på att ni blir nöjda med vår integration.

Fouäd Yahyaoui, CEO Junipeer

Exempel på integrationer

Vi har möjlighet att integrera alla e-handelsplattformar vilket är den vanliga typen av integration. Vi har erfarenhet från en mängd olika system.

Magento

Woocommerce

Prestashop

Shopify

Litium

Vi integrerar med dina andra system

Vi integrerar med dina andra system

Vi har möjlighet att integrera Visma.net med alla system med API eller filkommunikation.

Ehandelsplattform

Plattformar inom e-handel, både hyrlösningar/SaaS och Open Source.

Betallösningar

Vi synkar avstämningar för att underlätta er bokföring. Samt rätt information från e-handel eller liknande.

Kassa / POS

Vi kan integrera ditt kassasystem till ditt affärssystem.

PIM

Om du behöver synka din produktinformation från och till ditt PIM så är vi rätt leverantör för detta.

Logistiksystem

Vi integrerar ditt TA-system, transportör, WMS eller 3PL med dina andra system.

Tidrapport

Vi ser till att dina medarbetare slipper skriva tidrapporter i flera system och att rätt data synkroniseras.

CRM

Vi ser till att din kunddata är uppdaterad.

"Endpoints" vi normalt integrerar med

Orders

Det absolut vanligaste är att integrera orders. Vi skickar vanligtvis dem mellan e-handel, affärssystem eller POS.

Leveransinformation

För många e-handlare är det kritiskt att vara transparent. Därför är det viktigt att kunderna kan se hur det går med leveransen. Vi löser det problemet.

Produkter

Att integrera produkter mellan system kan vara en utmaning. Vi vet hur vi ska hantera detta och lösa så det blir kompatibelt i de flesta fall.

Lager

Lager kan vara enkelt och komplext. Vi kan lösa allt från enkelt lager till komplexare MSI (multi source inventory) lösningar.

Priser

Vi kan integrera all från komplexa priser i B2B till vanliga B2C priser.

Kunder / företag

Vi kan integrera både företag och kunder i det B2B eller B2C flöde du önskar.

Om Fortnox

Vad är Fortnox?

Fortnox är ett molnbaserat affärssystem, för småföretagare, redovisningsbyråer, osv. Fortnox jobbar hårt med de utmaningar som finns för att kunna hjälpa sina kunder förbättra sina arbetssätt och även automatisera dessa med olika typer av lösningar och integrationer.

Varför ett molnbaserat affärssystem?

Genom att använda ett molnbaserat affärsystem så har du alltid den senaste versionen. Du behöver inte tänka på uppgraderingar eller liknande. Med andra ord så ser Fortnox till att saker och ting fungerar. Genom en flexibel prismodell så betalar du också helt skalbart genom en prenumeration. Du kan också känna dig trygg med att systemet är säkert och att servers är med tillräckligt med resurser. Samtidigt som tjänsten är i ett moln och sköts av Fortnox. Du kan jobba var som helst och kommer säkert också spara en hel del IT kostnader mot äldre system.

Produkter

Finans

Sälj dina fakturor - få betalt direkt utan risk. Genom att sälja dina fakturor slipper du oroa dig för när pengarna skall komma in. Du kan sälja dem enkelt i programmet och får pengarna utbetalda till ditt konto direkt

Fakturaservice

Fakturaservice - ett enklare sätt att ta betalt. Låt oss ta hand om faktureringen – från distribution tills att fakturan är betald och bokförd. Fortnox ser till att din kund får fakturan och skickar påminnelser om det behövs samt markerar fakturan som betald när pengarna kommit in.

Kvitto & Resa

Fortnox Kvitto & Resa effektiviserar hela hanteringen av kvitton och reseräkningar för alla roller på ditt företag.

Bokföring

Fortnox bokföringsprogram är en del av Fortnox och förenklar din vardag som företagare.. Du kan enkelt skapa ett helt digitalt arbetssätt vilket leder till att du sparar tid och kan sköta din bokföring var du än befinner dig.