Visma.net & Junipeer

Samarbetet med Visma är ett av Junipeers främsta och viktigaste. Vi ser Visma.net är ett framstående affärssystemet inom vår marknad. Visma är selektiva med sina partners och vi är stolta att säga att vi är certifierade för att integrera Visma.net.

Intresserad?

Integration till Visma.net

Både Junipeer och Visma har flera integrationer som finns att tillhandahålla. Några av dem listar vi här. Bland de vanligaste hör ehandelsplattformar som Magento, Woocommerce, Prestashop och Shopify. Det är också viktigt att integrera med WMS system, POS och Betallösningar för avstämning.

Vi har valt att integrera med Visma.net för att det är ett modernt och komplett system till en rimlig kostnad i molnet. Jag är säker på att ni blir nöjda med vår integration.

Fouäd Yahyaoui, CEO Junipeer

Exempel på integrationer

Vi har möjlighet att integrera alla e-handelsplattformar vilket är den vanliga typen av integration. Vi har erfarenhet från en mängd olika system.

Magento

Woocommerce

Prestashop

Shopify

Litium

Vi integrerar med dina andra system

Vi integrerar med dina andra system

Vi har möjlighet att integrera Visma.net med alla system med API eller filkommunikation.

Ehandelsplattform

Plattformar inom e-handel, både hyrlösningar/SaaS och Open Source.

Betallösningar

Vi synkar avstämningar för att underlätta er bokföring. Samt rätt information från e-handel eller liknande.

Kassa / POS

Vi kan integrera ditt kassasystem till ditt affärssystem.

PIM

Om du behöver synka din produktinformation från och till ditt PIM så är vi rätt leverantör för detta.

Logistiksystem

Vi integrerar ditt TA-system, transportör, WMS eller 3PL med dina andra system.

Tidrapport

Vi ser till att dina medarbetare slipper skriva tidrapporter i flera system och att rätt data synkroniseras.

CRM

Vi ser till att din kunddata är uppdaterad.

"Endpoints" vi normalt integrerar med

Orders

Det absolut vanligaste är att integrera orders. Vi skickar vanligtvis dem mellan e-handel, affärssystem eller POS.

Leveransinformation

För många e-handlare är det kritiskt att vara transparent. Därför är det viktigt att kunderna kan se hur det går med leveransen. Vi löser det problemet.

Produkter

Att integrera produkter mellan system kan vara en utmaning. Vi vet hur vi ska hantera detta och lösa så det blir kompatibelt i de flesta fall.

Lager

Lager kan vara enkelt och komplext. Vi kan lösa allt från enkelt lager till komplexare MSI (multi source inventory) lösningar.

Priser

Vi kan integrera all från komplexa priser i B2B till vanliga B2C priser.

Kunder / företag

Vi kan integrera både företag och kunder i det B2B eller B2C flöde du önskar.

Om Visma.net

Vad är Visma.net?

Visma.net är ett komplett affärssystem i molnet. Företag kan utföra alla sina processer och automatisera sin verksamhet utifrån deras behov. Systemet är ett av få system i norden som är enkelt att sätta upp, men ändå så pass heltäckande. Med detta affärssystem är du alltid uppdaterad och kan känna dig framtidssäker. I videon bredvid kan du också få en genomgång av vad Visma.net är.

Modernt arbetssätt

Räkna med att jobba modernt och effektivt. All information och det du behöver finns tillgängligt direkt i webbläsaren. Står du inför en digitaliserings-process kommer Visma.net gå hand i hand med era mål för verksamheten. Du kommer att kunna  analysera realtidsdata, automatisera processer och minska administration. Allt detta i ett modernt och tryggt system.

Varför ett molnbaserat affärssystem?

Genom att använda ett molnbaserat affärsystem så har du alltid den senaste versionen. Du behöver inte tänka på uppgraderingar eller liknande. Med andra ord så ser Visma till att saker och ting fungerar. Genom en flexibel prismodell så betalar du också helt skalbart genom en prenumeration. Du kan också känna dig trygg med att systemet är säkert och att servers är med tillräckligt med resurser. Samtidigt som tjänsten är i ett moln och sköts av Visma. Så är det mycket flexibelt och kan anpassas till de flesta kunders behov. Du kan jobba var som helst och kommer säkert också spara en hel del IT kostnader mot äldre system.

Utveckla din verksamhet

Din verksamhet behöver vara i ständig förändring för att nå målen och utvecklas framåt. Då är det viktigt att ha ett affärssystem som kan stödja dina processer för att ge möjlighet till tillväxt och lönsamhet. Med Visma.net tror vi att ni kan hitta rätt och ge bra förutsättningar att växa.

Automatisera

Manuella processer är lika med onödiga kostnader. Genom att automatisera processerna i systemet kommer du få tid till att utveckla er verksamhet i rätt riktning.

Reducera kostnader

Genom att minska administration och få en bättre överblick över ert företag. Så kommer du ha möjlighet att minska era kostnader inom företaget.

Agil förändring

Systemet är otroligt flexibelt och kan anpassas på många sätt. Vi tror att de flesta företag kan passa in i mallen för visma.net.

Mobilt

Du kan använda systemet i alla enheter för att möjliggöra arbete överallt.

Säkerhet

Allt vad det gäller säkerhet hanteras av Visma och du kan känna dig trygg med din data.

Expandera

Genom alla fördelar systemet ger så har du ett guldläge att expandera verksamheten. Vi på Junipeer är med dig hela vägen.

Produkter

Insights

Insights är rapporter och dashboards i affärssystemet som kan uppdateras i realtid. Du ska alltid känna dig trygg med att du kan fatta beslut med aktuell data. Du kan också anpassa panelerna efter ditt behov. Presentationerna är intuitiva och effektiva att arbeta med.

Autopay

Genom att automatisera betalningsflöden har affärssystemet en möjlighet att effektivisera detta. Autopay samarbetar med de nordiska bankerna för att göra det möjligt.

Approval

Visma.net approval ger ökad kontroll och en fullständig översikt av alla dokument som måste godkännas. Lösningen hjälper företag arbetar på ett mer strukturerat sätt, vilket resulterar på kortare tid mellan att ta emot och attastera en faktura.

Expense

Genom expense kan du hantera reseräkningar och utlägg direkt i mobilen. Det kommer spara mycket tid för er på ekonomiavdelningen.

REST API & Swagger

Visma dokumenterar sitt API genom en modern teknik som kallas Swagger. Förutom att namnet är oväntat så älskar utvecklare att integrera med denna teknik.