Unifaun & Junipeer

Vi på Junipeer ser positivt på vårt samarbete med Unifaun. Vi ser Unifaun som ett framstående och flexibelt logistik och transportsystem. Vi och våra medarbetare har under lång tid haft en nära relation med Unifaun.

Intresserad?

Integration till Unifaun

Både Junipeer och Unifaun har flera integrationer som finns att tillhandahålla. Vi har integrationer både mellan affärssystem och Unifaun, samt mellan olika e-handelsplattformar och Unifaun.

Vi har valt att integrera med Unifaun för att det är ett marknadsledande system i norden inom logistik och transportsystem. I och med vårt nära samarbete med våra partners under utvecklingsprocessen är jag säker på att ni blir nöjda med vår integration.

Fouäd Yahyaoui, CEO Junipeer

"Endpoints" vi normalt integrerar med

Orders

Det absolut vanligaste är att integrera orders. Vi skickar vanligtvis dem mellan e-handel, affärssystem eller POS.

Leveransinformation

För många e-handlare är det kritiskt att vara transparent. Därför är det viktigt att kunderna kan se hur det går med leveransen. Vi löser det problemet.

Om Unifaun

Vad är Unifaun?

Unifaun är ledande leverantör av transport och logistiksystem i norra Europa. Med lång erfarenhet erbjuder Unifaun TA-system som förenklar och förbättrar för såväl transportköpare och transportörer.

Produkter

Etikett/fraktsedel-utskrifter

Du får tillgång till att skriva ut etiketter, fraktsedlar och andra dokument. Denna tjänst ingår i både Unifaun Online och Unifaun online Plus.

Unifaun Online Standard

Unifaun Online är en webbaserad tjänst för automatisk EDI-överföring till transportörerna samt utskrift av transportdokument. Systemet hanterar historik över genomförda sändningar och innehåller olika rapportfunktioner.

Unifaun Online Plus

Unifaun Online Plus bygger på standard versionen med en massvis tillägg som exempelvis: Branded Track & Trace, Prisstatistik, Artikelregister m.m.